Vil du bli fotballdommer?

Skrevet av:
Håkon B. Olsen
Publisert:
08.08.2021

NFF N&R arrangerer to rekrutteringsdommerkurs i 2021. Hovedmålet med kurset er å gi deltakerne grunnleggende kunnskap i spillereglene, slik at disse kan brukes til å dømme kamper i ungdomsfotballen i fotballkretsen sin regi.

Vi i Dahle IL vil oppfordre våre medlemmer til å prøve ut dommergjerningen, og melde seg på kurset dersom en har mulighet. Vi har mange fantastiske dommere i klubben og vi har plass til enda flere, så dersom du er en aktiv forelder, spiller, eller er veldig engasjert i Dahle IL ellers, gjerne meld deg på!

Dahle IL har flere årlige samlinger for klubbens dommere, i tillegg til at vi legger til rette for at dommerne kan delta på høst- og vårsamlingene i regi av NFF Møre og Romsdal. Som dommer i Dahle IL får du mulighet til å dømme kamper på ditt nivå, du vil få god oppfølging, og du får muligheten til å bli kjent med flere med samme interesse som deg og skape gode venner gjennom et godt og sammensveiset dommermiljø, både innad i klubben og med de andre dommerne i fotballkretsen. Du vil også få delta på Dahle Cup, årets store høydepunkt!

Trym Enaasen, en av våre dommere i Dahle IL, er tidenes yngste deltaker på et kretsdommerkurs!


Anita Ukkelberg, serie- og kamputvikler i NFF Nordmøre og Romsdal, sier følgende om rekrutteringsdommerkurset: "Vi blir stadig flere dommere i Nordmøre og Romsdal, og vi ønsker oss enda flere. Dersom du er glad i fotball og ønsker å bli en del av et flott miljø, så er dette noe for deg! Fotballkretsen tilbyr et spennende miljø, nye vennskap, faglige og sosiale samlinger, kamper på tilpasset nivå, veiledning, og spennende utfordringer. NFF oppfordrer spesielt kvinner til å bli med."


Rekruttdommerkurset i Molde og i Kristiansund vil bli arrangert i uke 33:
Onsdag 18. august kl. 18.00 - 21.00 (Teori)
Fredag 20. august kl. 18.00 - 21.00 (Teori)
Lørdag 21. august kl. 10.00 - 13.00 (Teori)
Lørdag 21. august kl. 12.00 - 15.00 (Praksis)


Påmeldingsfrist førstkommende onsdag, 11. august.
Aldersgrense: For de som er født 2006 og eldre.
For påmelding til rekruttdommerkurset, send en e-post til anita.ukkelberg@fotball.no med ditt navn, telefonnummer, adresse, e-post og at du tilhører Dahle IL.


Dersom du har spørsmål angående rekruttdommerkurset, er det bare å ta kontakt med anita.ukkelberg@fotball.no eller mobil 94259153.

For andre dommerrelaterte spørsmål, send gjerne en melding til Dommerkontakt i Dahle IL, Håkon B. Olsen, på mobilnummer 45048564.

Bildegalleri

Generalsponsor

Hovedsponsorer