Ullevål neste?

Skrevet av:
Per W
Publisert:
02.04.2022

Vi gratulerer våre beste menn med avansement i cupen!

Det ble en rysare av en kamp i parken i dag! Dahle førte store deler av kampen, og tok fortjent ledelsen i det 60. minutt når Brian Hammerås førte laget opp i 1-0 ledelse. Den stillingen sto seg til vi var inn i tilleggstiden av andre omgang. Bergsøy utlikner og kampen gikk inn i ekstraomganger. Her ble det ikke flere mål, og kampen måtte avgjøres på straffer.

Her kunne vi fortalt hvem som scoret og hvem som bommet, men kort oppsummert; vi har Bjørnar Husby i mål, Dahle er videre!

All honnør til motstander Bergsøy, de bød på tøff motstand og kunne med litt flaks dradd dette i land de også. Alt i alt, en tett og jevn kamp, men med flest og største sjanser til hjemmelaget.

Vi må også nevne at uten våre fotball venner i Frei FK så hadde vi tapt kampen. Brøyteutstyret vi hadde tilgjengelig brøt sammen, men fantastiske mennesker i Frei sørget for mannskap og redskap til å rydde banen ??lig takk for fantastisk velvillighet og hjelp!

Nå ønsker vi oss vår og eliteserielag i neste kamp!

Gratulerer til gutta, dette har ikke skjedd siden tidlig 2000 tall, gjett om vi gleder oss til å ta imot TUSENVIS av Dahlesupportere i neste kamp.

Høydepunkt fra kampen kommer i morgen på vår Facebook side.

Foto: Jan Inge Weiseth

Generalsponsor

Hovedsponsorer