Trenerteamet for Dahle IL sitt 4. div. lag er klart

Skrevet av:
Jv
Publisert:
10.12.2019

Mads Nesjan og Conny Månsson leder Dahle IL sitt 4. div lag i 2020.

Mads Nesjan, som i 2020 skal være 4. div. lagets hovedtrener, er et nytt bekjentskap for Dahle IL. Mads kommer til Dahle IL fra KBK, der han har deltatt i trenerteamet rundt gutte 16 laget. Før han flyttet hit til Dale i januar 2019, var Mads engasjert i 10 år gjennom akademiet til Stabæk. Mange kjenner nok også Mads som lærer fra Atlanten v.g.s der han underviser ved idrettslinjen. Han har UEFA-A trenerkurs med som formell fotballkompetanse. Med den formelle kompetansen og erfaring Mads tar med seg inn i Dahle IL, vil han også bidra i rollen som trenerveileder.

Conny er litt mer kjent for oss i Dahle IL. Etter hans aktive toppidrettskarriere i Sverige og til sist hos KBK, valgte keeperen å komme hit til oss i Dahle IL. Keeperen har bidratt de siste par årene som forsvarsspiller for Dahle IL sitt herrelag. Conny hadde en rolle i herrelagets trenerteam gjennom 2019, men vil i 2020 ha en mer fremtredende rolle som assistenttrener for laget. Conny, med sin kompetanse som keeper på topp nivå i Norge og Sverige, vil også bidra i keeperutviklingen i Dahle IL.

Per Gimnes og Jan Inge Weiseth vil også for 2020 holde styr på alt det praktiske rundt laget.

Vi takker alle for at de stiller opp for å fortsette å utvikle Dahle IL som breddeklubb. Vi vil også benytte anledningen til å takke Jøran Sandøy for innsatsen som hovedtrener, og Frank Talberg som assistent de siste årene.

Vi håper mange vil følge herrelagene til klubben ut gjennom 2020. Takk for i år og så sees vi igjen i Parken neste år. God Jul og God Nytt År.

Bildegalleri

Generalsponsor

Hovedsponsorer