Tap mot serielederen

Skrevet av:
Rune Lysø
Publisert:
30.06.2019

KBK2 ble for sterke

Dahle gikk på sesongens andre tap på Kristiansund stadion søndag ettermiddag. I et pøsende regnvær tok KBK2 en fortjent seier 3-1. Det sto 2-1 til pause, etter at Johan Grønset (bildet) reduserte hjemmelagets 2-0 ledelse på en flott scoring i langhjørnet. Begge scoringene til KBK2 var av det lettvinte slaget og kunne ha vært unngått. Dahle var til dels med på notene, særlig i første omgang, da vi feilaktig fikk annulert en scoring samt ble snytt for straffe etter en klar hands.

Etter hvilen la KBK2 på til 3-1 og da gikk nok noe av luften ut av spillerne på begge lag. Hjemmelaget styrte resten av kampen og vi skapte ikke noe framover. Det gjorde heller ikke hjemmelaget som denne gang var forsterket med 3 spillere fra a-stallen.

Alt i alt en fortjent og oppskriftsmessig hjemmeseier, men denne kampen skal likevel våre gutter være bekjent av. Det var mye positivt å ta med seg videre. Hvis noen kontroversielle dommeravgjørelser hadde bikket vår vei, kunne det faktisk ha blitt poeng i dag også. Mange mente KBK2 var heldige som fikk avslutte kampen med 11 spillere på banen. 

Dahle tar sommeferie som nr 2 på tabellen, det var det sikkert ikke mange som hadde trodd på forhånd. Vi ser fram til høstsesongen og håper spillerne holder formen vedlike i sommer.

Generalsponsor

Hovedsponsorer