Tap for AK i 5. divisjon

Skrevet av:
Pw
Publisert:
01.05.2022

Vond rygg, såre knoker - vi jobber på knea i pottetåker! Vazelina Bilopphøggers klassiker passer godt som oppsummering sett fra Dahle’s side.

Alle poengene ble igjen på Averøy i det som for våre rekrutter ble en kamp under vanskelige forhold på Bruhagen stadion.

Det er ikke hvert år man får spille på naturgress i April, men våre venner i AK åpnet Bruhagen stadion rekordtidlig i år. Dermed var forutsetningene lagt for 2x45 minutt med å slå langt. Det faget behersket AK best.

Våre gutter kjempet iherdig, men slet med å etablere spill på våre premisser. Når dommeren blåste av kampen sto vi igjen med 4-1 i sekken og et lass småpotet møysommelig plukket fra banen. Vårt mål ble scoret med et hodestøt av Kent Henrik Skalmerås i sin andre kamp for klubben. Vi hadde også en rakett i stolpen, men slet ut over det med å få fotfeste og å skape sjanser. Bambi på isen ble nevnt, og tre av målene til AK er rene gavepakker fra vår side. To av de blir satt fra 9 meters merket etter to bakglatte ski hendelser innenfor 16 meteren.

Vil nevne at mottakelsen og behandlingen vi som gjester får på Bruhagen alltid er fra øverste hylle. Takk for oss i denne omgang!

Vi gratulerer AK med seieren!

Bildegalleri

Generalsponsor

Hovedsponsorer