Tålmodighetsprøve

Skrevet av:
Rune Lysø
Publisert:
23.05.2020

Vi venter og venter....

Denne våren og forsommeren kommer de fleste av oss neppe til å glemme. Covid-19 har lagt en demper på all slags aktivitet. Heldigvis ser vi nå en ende på dette, selv om myndighetene foreløpig ikke er helt enige med seg selv om hvordan og når vi kan trene/spille som normalt. De siste signalene er at det en gang i juni blir tillatt med fysisk kontakt for spillere under 20 år. Vi forholder selvsagt lojalt til det som blir bestemt, men håper inderlig at man går bort fra denne aldersgrensen da den vil slå svært uheldig ut og ikke minst vil favorisere toppklubber med rekruttlag som deltar i seniorfotballens seriesystem på nivå 3 til 5. 

Ungdomslagene har gjennomført "korona-treninger" i ca en måned og nå kommer de fleste barnefotballagene etter. Vi prøver å legge til rette for at det skal være god plass på treningsfeltet slik at det blir enklere å opprettholde avstandsregelen. Dette blir ikke som vanlige treninger, men vi ser at trenerne har vært kreative og fått gjennomført mye som man vil dra nytte av senere.

Som fryktet så har vi registrert at noen har lagt skoene på hylla i denne perioden. Dette er svært beklagelig, men vi håper at lysten kommer tilbake når det hele blir normalisert igjen. 

Tålmodighetsprøven fortsetter derfor en stund til, men vi ser lys i enden av tunellen nå.

Generalsponsor

Hovedsponsorer