Strand & Stubø Entreprenør AS inn i samarbeidsavtale med Dahle IL

Skrevet av:
JV
Publisert:
18.08.2019

Vi i Dahle IL er så heldige at Strand og Stubø Entreprenør AS ønsker å hjelpe oss med å gjøre forholdene bedre for barn, unge og voksne i bydelen vår. Vi ser frem til å samarbeide med dette solide selskapet de kommende årene.

Dahle IL har stor bygningsmasse gjennom hallene våre på Dale og gjennom Kunstgressparken på Torvhauan. Denne bygningsmassen behøver betydelig vedlikeholdsinnsats. Strand & Stubø Entr. AS er de fremste i regionen på oppføring og renovering av næringsbygg, og selskapet vil bidra med sin kunnskap i klubbens behov for vedlikehold i tiden fremover. Selskapet er en lokal aktør med dyktige fagfolk, og de tilbyr også læringeplasser til 3 lokale lærlinger i samt 1 TAF-elev.

Strand & Stubø Entr. AS har hatt flere store prosjekter i nærområdet den siste tiden, der vi kan nevne blant annet driftsbygning og brannstasjon for Avinor, Kvernberget flyplass, fornying av skolebyggene på Kristiansund VGS for M&R fylke og et brolager for Statens Vegvesen ved gamle Lønset ferjekai i Molde. Dere kan lese mer om vår samarbeidspart på selskapets hjemmeside; https://www.strand-stubo.no

Strand og Stubøskilt monteres nå i hallene våre, og på Kunstgressparken vil tribunefronten oppe ved taket være preget av selskapets navn og farger.

Barn, ungdom og voksne i Dahle IL setter stor pris på samarbeidet, og takker for hjelpen.

Bildegalleri

Generalsponsor

Hovedsponsorer