Stor entusiasme under Dahle Sommeraktivitet

Skrevet av:
JV
Publisert:
15.07.2021

Dahle IL er straks i mål med 2 av 5 uker med sommeraktivitet for barn i byen. 120 barn fra byen vil i år benytte tilbudet. Våre unge aktivitetsledere storkoser seg sammen med barna.

Etter 2 uker er det rundt 50 barn som har vært med på aktivitetene som aktivitetslederne har lagt opp til gjennom uken. Neptun Lekeland, som sponser tiltaket, er en populær aktivitet på mandags ettermiddag. Tusen takk til Neptun Lekeland og gjengen der for suveren service. På tirsdagene er flokken blitt fraktet over til Fosna Skytterlag sin skytebane ved Kvernberget. Der har Fosna Skytterlag stilt opp med våpen, ammunisjon og fantastiske instruktører. Mange barn har fått øynene opp for skytesporten etter en halv dag på det flotte anlegget der. Kanskje kommer den neste skytterkongen eller -dronningen fra de som har deltatt på dette tiltaket. Det som er helt klart er at barna har vært helt ekstatisk når de har vært på besøk der. Fosna Skytterlag har laget er suverent opplegg til oss. Tusen takk for hjelpen til dere.

Onsdag er også skytedag, men da er det Rensvik Paintballklubb som stiller anlegg og utstyr til rådighet på ettermiddagen. Dette er også en aktivitet som har utløst ekstase i flokken. Våre aktivitetsledere kan fortell om strålende barn som reiser hjem fra Sødalen med Dahle IL sin minibuss etter onsdag ettermiddag. Tusen takk til Rensvik Paintballklubb for et flott opplegg.

Onsdag formiddag er vi så heldige at KHK stiller med et par flotte unge instruktører til håndballøkter. Her får gjengen innføring i håndball og flere gode øvelser for å lære seg og takle håndballferdigheter. Her skal man ikke se bort ifra at KHK rekrutterer flere Kristiansundere til håndballsporten. Våre instruktører er i alle fall mektig imponert over de to unge instruktørene som kommer fra KHK hver onsdag. Det er en glede å samarbeide med KHK om dette tiltaket. Hjertelig takk til dere.

Ellers i uken har våre aktivitetsledere lagt opp varierte aktiviteter med Squash i våre squas baner, Mesternes Mester, kanonball, boksen går, fotball og frilek i flerbrukshallen.

Inn i mellom aktivitetene har aktivitetslederne våre lagt opp til god til til felles lunsj, enten med grilling eller med tørrmat i selskapslokalet i Dahlehallen.

Dahle IL hadde aldri greid å legge opp et slikt opplegg som et gratis tilbud til byens barn uten støtte fra Gjensidigestiftelsen, Kristiansund Kommune, Sparebank 1 Nordvest og de andre foreningene som hjelper oss disse ukene. Tusen takk til alle som bidrar til at barna i byen får en slik sommeropplevelse.

Vi må heller ikke glemme våre fantastiske ungdommer som stiller opp som instruktører. Hjertelig takk til Linn, Julie, Håkon, Johan, Elias og Tobias.

God sommer til dere alle, fra Styret!

Generalsponsor

Hovedsponsorer