Sterkt bortepoeng for a-laget

Skrevet av:
jani
Publisert:
11.05.2019

Dahle klarte 1-1 mot Midsund fredag kveld

Midsund hadde startet sesongen med 9 poeng på sine 3 første kamper, men fredag var det Dahle som stoppa seiersrekka.
I øsende regnvær ble det etter hvert en tung affære på en ellers ok gressbane. Midsund tok ledelsen med et rakkskudd fra 25 meter som keeper Husby bare hørte lyden av. En perle av en scoring.
Dahle hadde imidlertid ingen planer om å gi seg denne kvelden, gutta kjempet, vant dueller og så ut som et lag som ville ha med seg noe hjem. Og helt riktig, like før pause kommer en retur ut i feltet og på 16 meter treffer Johansen perfekt og 1-1.

2 omgangen er meget bra av oss og vi kunne like gjerne ha tatt med alle 3 poengene hvis Melland hadde scoret på sin dobbelsjanse kvarteret før full tid. Midsund hadde også en kjempesjanse, men headingen fra veteranen Øien fra 5 meter strøk utenfor. Dermed slutt og 1-1.
Vi skulle gjerne gitt dere en bb i dag, men den går til hele laget som presterte veldig bra.
Flotte debuter også av John Karlsen (ex KBK2) og den tallentfulle guttespilleren Erik Bach Råket (bildet) som begge fikk spilletid for første gang i Dahledrakta.
Takk til Ola som kjørte storbussen og takk til våre supportere som ville være med på turen. Alt i alt en meget vellykket kveld i havgapet.

Generalsponsor

Hovedsponsorer