Sterk borteseier mot Midsund

Skrevet av:
Team A-lag
Publisert:
14.08.2021

Serieåpning 4. divisjon

Den første seriekampen for 4. div-laget etter covid-pausen foregikk på bortebane mot Midsund fredag kveld. Dette er i utgangspunktet en beryktet bortebane og de fleste lag sliter med å få med seg poeng derfra. Gressmatta som møtte oss var for øvrig helt strøken, trolig den beste i fylket. Denne gangen manglet vi flere sentrale spillere så det var en meget tynn tropp som reiste innover. Totalt 13 spillere, inkl. 2 keepere. En lett blanding av rutinerte spillere og debutanter. 

Midsund åpnet friskt og vi nervøst. De hadde tidlig ett frispark i stanga som lett kunne ha gått inn. Etter hvert tok vi over spillet og hadde en stor mulighet alene med keeper. 0-0 til pause, med et stadig større overtak til oss.

Troa på seier ble forsterket i pausepraten og de instruksene som ble gitt ga tidlig virkning i 2. omgang. I det 51. minutt fikk Rolland et nydelig gjennomspill og nettet sikkert alene med keeper. Etter det styrte vi spillet og hadde flere store sjanser. Mål ble det imidlertid ikke før i det 78. minutt da Ohrstrand scoret på en flott enkeltmannsprestasjon. Det samme gjentok seg i det 87. minutt, samme mann og like overlegent, 0-3 og spikeren i kista. Grønset fikk æren av å styre inn det 4. målet 2 minutter etterpå. Dermed ble det 0-4 på måltavla i Midsund. En fortjent seier, i andre omgang var det ingen tvil om hvem som var det beste laget.

Dette var Henrik Rolland og Sindre Ohrstrand sin første offisielle kamp for Dahle. I tillegg fikk Elias Pettersen Høgseth, Johannes Aslaksen (begge G16) og William Storvik sin debut.  

På bildet ser vi de glade målscorerne Johan, Sindre og Henrik (bak).

Generalsponsor

Hovedsponsorer