Sparebank 1 Nordvest Ruskendag gjennomført

Skrevet av:
JV
Publisert:
04.10.2020

I samarbeid med vår Generalsponsor Sparebank 1 Nordvest ble det tidlig denne uken gjennomført en Ruskendag på Dale. Tusen takk til deltakende lag for innsatsen.

Fokus på miljø, forsøpling, plast i naturen og sjøen, bærekraft og lokalmiljø er viktig for Dahle IL, Sparebank 1 Nordvest og våre medlemmer. Det er derfor ekstra kjekt at værgudene stiller med sine beste forhold når små og store tar på hanskene og rydder langs veiene inn mot Torvhaugan og nedre Dale.

Gjengen som har gjennomført denne viktige oppgaven hadde en fin dag, og det ble funnet sekkevis med småsøppel til gamle bildekk som var kastet langs veiene her på Dale. Vi i Dahle IL er glade for at Sparebank 1 Nordvest bidrar til at våre medlemmer får et ekstra fokus på søppel i nærområdet gjennom en slik aktivitet. Vi håper innbyggerne i bydelen setter pris på jobben som gjøres av idrettslaget i denne sammenhengen også. Vi takker alle for å vise hensyn gjennom forsiktig kjøring når våre medlemmer er ute langs veiene.

Vi vil oppfordre alle til å tenke seg om før de hiver fra seg plast og annet søppel i naturen. Dessverre ser det ut til at dette ikke tar slutt.

Vi tar sikte på at vi er ute langs veiene igjen en gang i mai, og at alle som kjører langs veiene igjen viser hensyn.

Mvh

Styret

Generalsponsor

Hovedsponsorer