Solid bortekamp av 5. Div gutta

Skrevet av:
Oppmannen
Publisert:
04.10.2021

Gutta tok i dag et viktig sted mot fortsatt 5. Div spill også i 2022 med 4-3 seier over MSIL (Molde Studentene)

Tre førsteårs seniorer og en salig blanding av G16 og G19 spillere satte seg på bussen til Molde for å møte MSI. Før kampen lå disse to lagene med like mange poeng, dette var med andre ord det som ofte kalles en 6 poengs kamp. Første omgang var jevn og etter 35 spilte minutter var stillingen 2-2. Derfra og ut omgangen var det Dahle som styrte kampen og etter 40 min. scoret Adrian sitt tredje for dagen. 5 min senere satte Elias etter godt spill det som skulle vise seg å bli det avgjørende 4. målet. Dahle ledet komfortabelt 4-2 til pause.

Høyskolestudentene kom ut i et forrykende tempo i andre omgang fast bestemt på å snu kampen, og brukte bare to minutter av andre omgang på å redusere. Derfra og ut var det intenst. Midtstopper Markus måtte ut med skade etter en solid klarering som involverte en ball og en hel student med fotballsko str 44,5. Jeg har sett avtrykk av knotter i et fotballbein før, men det er første gang jeg kan lese skostørrelse av en vrist. Det var en intens kamp, fysisk men ikke ufint.

Vår verdensvante trener Aleksander Bunes Stene måtte som en konsekvens av flere skader omrokkere på det meste, som igjen resulterte i at det ble spilt en type fotball Alex har sett på studie reise til Hawaii. Drøye 20 minutter med Hawaiifotball tærte på kreftene til motstanderen, presset ble borte og det ble ikke flere mål i kampen.

Hvor mange lag som rykker ned fra 5. Div avhenger av hva som skjer i ligaene over oss. Det kan bli alt fra tre til ingen. Med tre poeng i dag har vi derimot gode odds på å berge plassen uansett utfall over oss.

Vi takker seniorene Eric, Basir og menig Jakob for at de stilte sammen med de unge i dag. Vi ønsker også å gi hederlig omtale til en av de yngste, Johannes som når kampen var ferdig hadde en hudfarge lik oppmannens hårfarge. Snakk om å gå i krigen, blø for drakta og laget! Vel blåst!

Bildegalleri

Generalsponsor

Hovedsponsorer