Snuoperasjon i lokalderbyet

Skrevet av:
RL
Publisert:
08.10.2021

Happy ending

Under ser vi Berry (Bereket Goiytom Kfiay) som ble dagens mann i byderbyet mot KFK/CFK. Med to mål og en målgivende er det en enkel kåring. Vi kom skjevt ut i denne kampen og KFK/CFK tok kommandoen fra start, de virket rett og slett mer tente på oppgaven. At bortelaget gikk inn til pause med ledelsen 2-1 var det ingen ting å si på. Da de gikk opp til 2-0 etter halvtimen var det mange som fryktet det verste, men vi kom litt mer inn i kampen etter dette og heldigvis fikk Berry klinket inn en en redusering 5 minutter etter deres 2. scoring. Fint innlegg av William.

Pausepraten hjalp og vi kom ut med et brak i 2. omgang, med en kanonsjanse etter 20 sekunder som vi dessverre brente. 2-2 kom i det 53. minutt etter et vakkert klikk-klakk-spill. Berry startet det hele og fikk også æren av å avslutte med scoring. Dahle var mer på offensiven på det tidspunktet og hadde et grep på kampen. Bortelaget yppet seg litt på overganger og cornere, men hjemmelaget hadde et visst overtak. I det 73. minutt kom Berry seg ned til dørlinja og slo ett hardt og presist nnlegg som Henrik Rolland knallet i mål fra kort hold. Snuoperasjonen var et dermed faktum og det sto plutselig 3-2 på tavla. Dette ble sluttresultatet, selv om KFK/CFK prøvde alt på slutten. 

Dermed ble det hjemmeseier i dette byderbyet. Vi takker KFK/CFK for kampen og ønsker dem lykke til i de to gjenstående kampene i høst. Samtidig gleder vi oss til en mer normal sesong i 2022.

Generalsponsor

Hovedsponsorer