Dahle Idrettslag

Nyheter

Uflaks ga kun ett poeng til Dahle

Dahle var det klart beste laget men måtte reise hjem med kun 3-3 i baggen til Kristiansund. Dahle ledet tre ganger i kampen Både 1-0,2-1 og 3-2 men klarte utrolig nok ikke og punktere Kampen . Dahle hadde 6 ”stangskudd” og brente også straffe På stillingen 1-0.Jøran som bruker og være sikker bommet denne Gangen. Bare i sluttminuttene smalt ballen i stanga I tverliggern og danset på målinja bak en forfjamset Rival keeper Men i dag hadde Rival fru fortuna på sin side .

Les mer

Etterlysning

I løpet av natt til onsdag har vandaler vært på ferde og griset til Dahlehallen med grafitti. I tillegg er det griset til flere plasser i nærmiljøet på Dale. Det at noen griser til vår felles eiendom på denne måten kan ikke aksepteres. For å få tak i de skyldige oppfordrer vi alle som har opplysninger i saken om å viderebringe disse til oss slik at uvesenet kan stoppes. Opplysninger vil bli behandlet konfidensielt og kan gis til adm@dahleil.com eller pr. telefon eller sms til 905 47982.

 

Les mer

Kjempe start på høstsesongen med 5-3 seier

Dahle vant en god og spennende 5-3 mot Sunndal lørdag ettermiddag. Dahle åpnet klart best og ledet 2-0 før kvarteret var godt. 1-0 kom etter Et glimrende innlegg fra Eirik J rett på panna te Trym og dermed 1-0 Ivar P økte ledelsen til 2-0 før Jøran S er så uheldig og beine ballen i eget Mål og dermed 2-1.Da ligger kampen og bikker mot slutten av 1 omg men Så er Ivar frempå igjen og skaffer Dahle 3-1 til hvilen meget viktig scoring.

Les mer

Generalsponsor

Hovedsponsorer