Dahle Idrettslag

Nyheter

Årets største seier mot Bryn

Dahle vant lett hele 7-2 mot bunnlaget Bryn hjemme i Parken Fredag kveld. Dahle ledet 3-0 til pause og bare fortsettet morroa i andre omgang. Hjemmelaget fikk en tidlig scoring allerede etter to minutter da Trym var på rett plass etter rot i Brynforsvaret. Dahle kjører på igjen etter 12 minutter da er Ivar P er sist på ballen og 2-0. Etter halvtimen avgjøres kampen ,Trym er frempå og avgjør kampen med sin 3-0 scoring..game set match.. 3-0 holder seg til pause etter et massivt Dahlepress resten av omgangen, vi tar med Ivars brassespark mot slutten av omgangen ,den hadde fortjent en bedre sjebne.

Les mer

Knepent tap mot AK

Ak vant 3-2 over Dahle i Lørdagens kamp på Bruhagen. AK åpnet best og tok Ledelsen allerede etter 5 minutter. Etter dette er Jøran helt alene med AK keeperen Men han klarer ikke og score på sin 100prosent sjanse denne gangen. Men etter 15 minutter får Dahle frispark På 20 meter og Eirik Johansen gjør ingen feil og dermed 1-1. AK har taket På resten av omgangen og det er vell greit spillemessig da Rune Smenes Slår Dahle keeper Eirik Michaelsen i en duell og søger for at AK går til pause Med 2-1 ledelse.

Les mer
Mangler bilde

Nyheter fredag 1. september

Leo Totevs dager er over hos Dahle for denne gangen Han skal resten av sesongen spille for KBK hvor han blir Gjenforert med sin onkel trener Ole Gunnar Iversen. Vi ønsker både Leo og Ole Gunnar lykke til med resten av sesongen Og takker for samarbeidet med Leo for denne gang og håper Han kommer tilbake til oss ved en senere annledning. Dahle ønsket en spiller i retur fra KBK men det ville ikke KBK høre På denne gangen.. KBKs utspill i TK om at vi forlangte penger(overgangsum) for Leo Stemmer heller ikke ,KBK ledelsen har sener beklaget utspillet i TK Overfor Dahleledelsen.

Les mer

Generalsponsor

Hovedsponsorer