Sesongbeste av 5. Div. laget

Skrevet av:
Oppmann Roger Jurtappen
Publisert:
17.10.2021

Knallsterk 1-3 seier mot Hjelset / Kleive i dag gjør at gutta tok en meget hyggelig 6. plass i årets 5. divisjon!

15 prima eksemplarer av Dahle ungdom satte ved soloppgang kursen mot Hjelset for å møte laget som lå foran vårt lag på tabellen.

Kampen ble spilt på et gress som motstanderen nok hadde vannet i overkant mye siste uken. Hjemmelaget kom ut i et forrykende tempo og kun meget godt keeperspill hindret en tidlig ledelse til hjemmelaget. Keeper i dag var Erik Ulset, og han tok umiddelbart etter kampen artistnavnet «The Wall»

Første omgang ble en tøff batalje mot et fysisk lag som nok var langt bedre vant til det ujevne underlaget enn det våre gutter var. Begge lag hadde muligheter, men ingen hadde marginene på sin side og til pause sto det 0-0

Start 11’ern i dag var tilpasset flytidene ved Årø lufthavn slik at to av våre studenter skulle få med seg en omgang før de måtte fly. I pausen kom derfor Tom Einar (Tom Erik blant venner) Storvik og Emil Sira Sivertsen inn. Det førte umiddelbart til at motstander hadde tre mann på topp å holde fast. De greide å tjore fast en i første omgang, men tre skulle vise seg å bli vel meget. I det 49. Minutt fant en corner veien til et hode med, for anledningen, Haaland sveis. Tom Einar scoret sitt første for dagen. Oppmannen var usikker på om det var Haaland sveis, men måtte medgi at han fikk tyske assosiasjoner. Uansett, fantastisk corner og en perfekt avslutning 1-0.

I det 65. Minutt skulle vi derimot være like langt. Motstanderen slipper unna med en dommeravgjørelse type feil, det sto 1-1. Vi var da redd piffen skulle gå ut av laget som under svært tunge forhold hadde kjempe knallhardt.

Beskjeden fra banen var derimot Oh ye of little faith. Gutta krummet nakken og bestemte seg for at denne kampen skulle vinnes. I det 80. minutt skulle de få lønn for strevet. En velfrisert Storvik blir spilt gjennom og alene med keeper gjør han i kjent stil ingen feil. 2-1

Motstanderen hadde ikke tenkt å gi seg å satte inn en formidabel sluttspurt. En teppebombing av langpasninger ga derimot ikke resultater. De fikk ikke flere baller bak The Wall, og på overtid vartet angrepsrekka med et primalainen angrep. Adrian dro i gang på høyresiden, fant Tom E. med en krempassning, han serverte den like elegant til Emil som satte 1-3 målet sikker som banken. Når vi så fra motstanderbenken hører orda «det e bære å blæse tå, me hei eit sjukehus å bygge» da gliser vi hele veien til St. Olav.

Det rapporteres om god stemning på turen hjem, det hviskes om den «nye vinen» istemt et par «can you her me Mads Nesjan» Ingenting er bedre enn å vinne fotballkamper, humør og humor har denne gjengen i massevis.

Med det er sesongen i 5. Div avsluttet, Head coach and Chief in charge Aleksander og diktaren sjølv takker alle som har bidratt. Vi ser fram til nye eventyr neste sesong!

Opptak av kampen kan ses her: 

https://app.veo.co/matches/20211017-2021-10-17-114346/#t=16:00

Bildegalleri

Generalsponsor

Hovedsponsorer