Seier i serieåpningen for B-laget

Skrevet av:
Per W
Publisert:
23.04.2022

Rekruttlaget tok imot Gossen under strålende forhold i parken.

En strålende forestilling i parken av unggutta endte med seier 6-2 over Gossen. Laget var jazzet opp med kjente og rutinerte navn fra a-laget inkludert a-trener Frøner him self. En fantastisk måte å få førstehåndsinformasjon om hva som spirer og gror på rekruttlaget. Utsagn som coaching i verdensklasse ble hvisket med utestemme på tribunen.

Gutta måtte på tross av resultatet jobbe hardt kampen igjennom. Det sto 2-0 til pause og våre gutter førte spillet i omgangen, hadde god kontroll og jobbet hardt.

2. omgang fortsatte på samme vis, men vi valgte å slippe inn et par mål for stemningens del. Mål av den enkle sorten, men seieren var aldri truet.

På bildet ser vi målscorerne Jonas Frøner (2), Mats Tolcsiner, Karl Abel Karlsen og Isak Lie. Jacob Wiik putta det første, men hadde forsynt seg rikelig av et heksebrygg oppmannen hadde mekka sjøl, og var følgelig ikke helt i form til å bli avbildet. I følge oppmannen et type helsebrygg som skiller menn fra mus. Oppmannen mener Wiik besto testen, det der er ikke for hvemsomhelst.

Av andre høydepunkt nevner vi at hovedtrener Alex tuttra på seg gult kort, noe som vitner om at det var vindstille i parken.

Vel blåst av gutta, det er sjukt godt å være i gang med en full sesong! Vi gleder oss til fortsettelsen!

Bildegalleri

Generalsponsor

Hovedsponsorer