Seier i serieåpningen for a-laget

Skrevet av:
Jonas Tømmerdal Frøner
Publisert:
23.04.2022

Det ble seier på en middels dag for a-laget i serieåpningen. Sola varmet mer enn spillet, men det var godt å komme i gang med 3 poeng.

Kampen startet på best mulig måte da Mats Brenden stanget en corner i mål allerede etter 3 minutter. De neste minuttene har vi et bra press på KFK/CFK, blant annet flere cornere som nesten ga uttelling. Utover i førsteomgangen senker vi kvaliteten på spillet vårt, og da skjer det som det ofte gjør; motstander scorer, 1-1.
Resten av førsteomgangen blir preget av mye "Hawaii-fotball", kaos og et Dahle-lag som blir for utålmodig i spillet sitt. Vi produserer noen sjanser utover omgangen og vår superangriper Tobias Dahle setter ballen i mål 2 ganger. Den siste etter en fantastisk målgivende pasning av mannen som er for gammel til å la seg psyke ut, Joakim Bjerkås. Vi går til pause med ledelse 3-1.
I pausen blir vi enig om å være mer tålmodig med ball, spille mer på andrebevegelse og å spille i bakrom når muligheten er tilstede. Det resulterer i at vi skaper 3-4 enorme målsjanser. Marginene er ikke på vår side i disse situasjonene, og kampen ender til slutt 3-1 i favør oss.
Alt i alt spiller vi en middels fotballkamp, men tar med oss 3 deilige poeng.

Laget som startet:
Bjørnar Husby
Marius Neergaard, Brian Hammerås, Mats Brenden, Espen Belden Gjerde
Mats Lindskog, Eirik Andersen, Joakim Munkvold
Tobias Dahle, Joakim Bjerkås, Elias Pettersen Høgseth

Inn kom:
Bereket Goiytom Kfiay
Auden Ljøkjell Boksasp
William Storvik
Lars Henrik Naas Olsen
Elias Myklebust Mathiesen

Vi ser nå fremover til neste fredag. Da spiller vi første seriekamp på hjemmebane mot Malmefjorden, og vi håper så mange som mulig tar turen for å gi oss støtten vi trenger for å ta 3 nye poeng!

Generalsponsor

Hovedsponsorer