Refleksdagen 15. oktober

Skrevet av:
JV
Publisert:
03.10.2020

Dahle IL samarbeider med Sparebank 1 Nordvest og Varig Forsikring Nordmøre og Romsdal om å jobbe for trygg trafikk. Vi har ingen å miste som følge av manglende refleksbruk. Derfor vil dere finne oss hos Kiwi Dale 15. oktober.

15. oktober er Trygg Trafikk sin Refleksdag, og Dahle IL vil i samarbeid med våre sponsorer Varig Forsikring Nordmøre og Romsdal, samt Sparebank 1 Nordvest være tilstede ved Kiwi Dale med et telt.

Dahle IL har i år en kolleksjon refleksluer og pannebånd som er til salgs for alle som ønsker å vises ekstra godt når de er ute og går i mørketiden. Disse produktene vil være mulig å få kjøpt ved Kiwi denne dagen.

Videre har Sparebank 1 Nordvest og Varig Forsikring Nordmøre og Romsdal refleksprodukter de ønsker å dele ut til de som dropper innom teltet denne dagen.

Trygg Trafikk uttrykker på sine hjemmesider; Er du blant de som glemmer refleksen? Bruk 5 minutter på Refleksdagen og fest refleks på jakker og bagger. Det er en smart investering av tid! Kjøp også gjerne klær med refleks påsydd. Jo mer jo bedre. Da har du én ting mindre å huske på i hverdagen og er trygg i mørket.

Vi i Dahle IL ønsker at alle våre medlemmer, foresatte, søsken, venner og slekt ferdes trygt til og fra hjemmet og sine gjøremål. Vi oppfordrer derfor alle til Å BRUKE REFLEKS. Kom og besøk oss på Kiwi Dale den 15. oktober, men husk å holde 1 m avstand når du kommer innom.

Med vennlig hilsen

Styret Dahle IL

Bildegalleri

Generalsponsor

Hovedsponsorer