Oppstart Cheerleadergruppen høsten 2019

Skrevet av:
JV
Publisert:
17.07.2019

Trenerteamet i KCT Illusion er godt i gang med planleggingen av oppstart av høstens sesong for cheerleadinggruppen.

Første trening vil være søndag 25. august kl 18:00 som vil være fast treningstid også i høst. Tirsdager kl 18:00 vil være den andre treningsdagen.

Det er etter erfaring fra det siste året behov for å sette et maks antall deltakere på 20 stk for Peewee gruppen (9 - 13 år), og 10 stk for Juniorlaget (12 - 16 år).

Vi ønsker derfor å få påmelding på vår mailadresse; illusion_cheerteam@hotmail.com. Skriv navn, alder (fødselsdato), navn og tlf.nr til foresatte. For alle som var utøvere i fjor ønsker vi fortsatt at dere sender mail med fullt navn, alder (fødselsdato) samt navn og tlf nr til foreldre.

Første trening vil som nevnt foregå på søndag den 25.august, etter dette vil dere få svar på om dere har fått plass på laget eller blir stående på venteliste. Dere er ikke medlem av KCT Illusion før medlemskontingent blir betalt til Dahle IL, og om dette ikke er gjort etter en måned (ca 4 treninger) vil du havne på ventelisten.

I høst vil det bli satt opp et konkurranseparti innenfor junior, dette vil foregå slik at alle i alderen 12 til 16 år som er utøver hos KCT Illusion må gå gjennom en “Try-Out” iløpet av høstsesongen. Mer info om dette kommer når sesongen starter.

Vi gleder oss til høsten

God sommer!

Med vennlig hilsen Trenerteamet.

Bildegalleri

Generalsponsor

Hovedsponsorer