Oddstøl Elektronikk AS støtter Dahle IL sitt arbeid

Skrevet av:
JV
Publisert:
25.03.2020

Oddstøl Elektronikk AS er en av Dahle IL sine entusiastiske supportere, og alle i Dahle IL er takknemlige for støtten fra den lokale elektronikkbedriften.

Oddstøl Elektronikk leverer solide produkter til maritim og landbasert elektronikk. Oddstøl Elektronikk utfører installasjon og service av maritim og landbasert elektronikk for profesjonelle markeder. I tillegg gjør selskapet radiokontroll og inspeksjon, med utferdigelse av sertifikater kvalifisert av klasseselskapene DNV, GL, BV, LR og ABS.

Oddstøl Elektronikk har utviklet egne produkter, og stått for vesentlig innovasjon.

Med røtter helt tilbake til etableringen i 1929, har Oddstøl Elektronikk AS et solid fotfeste i elektronikkbransjen. Dette er en av bransjene i verden som har hatt den aller største teknologiske utviklingen de siste hundre år. Med sin lange historie har Oddstøl Elektronikk AS har bevist at dette er gjeng med omstillingsdyktige og innovative folk. Oddstøl Elekstronikk AS viser at de ønsker å være i forkant med produkter og tjenester for sine kunder.

At vi i Kristiansund er så heldige å ha denne type bedrifter, med lokalt eierskap, er en stor styrke for oss i Dahle IL. Sammen med Oddstøl Elektronikk AS vil vi jobbe for at barn, unge og voksne i bydelen vår skal ha gode oppvekstvilkår.

På vegne av alle i Dahle IL takker vi Oddstøl Elektronikk AS for hjelpen.

Styret

Bildegalleri

Generalsponsor

Hovedsponsorer