Nyttårsfyrverkeri på Dale

Skrevet av:
JV
Publisert:
20.12.2020

Vil du være med på å finansiere et profesjonelt fyrverkerishow på Dale til nyttårsaften?

Dahle IL har i år et ekstra stort fokus på sikkerhet. Dette gjelder trafikksikkerhet, brannsikkerhet og skadesikkerhet ellers for medlemmer og anlegg. om et ledd i Dahles sikkerhetsår er det derfor en plan at det i bydelen vår må være mulig å minimalisere risikoen knyttet til nyttårsfyrverkeri. Vi ønsker ingen skal oppleve skader som det vi ser på bildet, eller at skader på bygninger. Vi ønsker likevel at bydelens barn, unge og voksne skal få oppleve et flott og trygt fyrverkerishow.

Dahle IL har i samarbeid med Engelsrud Fyrverkeri AS, utarbeidet en plan om et profesjonelt fyrverkerishow til årets nyttårsaften. Utskyting vil foregå fra et platå i skogen ovenfor Dahle Kunstgresspark, og hele bydelen vil få utsikt til showet.

Det er i denne forbindelse også planlagt et fakkeltog fra NEAS Arena og opp til Dahle Kunstgresspark for de som ønsker å se oppskytingen fra nært hold. Tidspunkt for arrangementet vil lagt et passende tidspunkt for små og store.

Etter dette spesielle året fortjener vi alle å gå inn i det et nytt, og forhåpentligvis bedre år med et skikkelig solid og trygt fyrverkerishow på Dale. Vi håper alle innbyggerne her i bydelen benytter fyrverkeribudsjettet til å bidra til at vi kan få dette til. Næringslivet har allerede signalisert støtte til dette tiltaket.

Her finner du spleisen: https://www.spleis.no/project/128990

Mvh
Styret

Bildegalleri

Generalsponsor

Hovedsponsorer