Nyheter fra a-laget

Skrevet av:
Rune Lysø
Publisert:
23.02.2021

Mads er med videre

Vi er veldig fornøyd med at Mads Nesjan fortsetter som trener for vårt 4. divisjonslag. Mads innehar en fotballkompetanse som vi setter pris på å ha i klubben. Selv om 2020-sesongen ble meget spesiell uten seriespill og trening med fysisk kontakt, har han imponert alle og enhver på treningsfeltet. Antall treninger er sterkt redusert pga koronaen, men det har vært høy klasse på de treningene som er gjennomført.

Conny gir seg

Conny Månsson tar over som keepertrener i KBK og da kreves det at han dessverre må gi seg som spillende assistenttrener i Dahle. Her mister vi rett og slett en feiende, flott fyr. Vi takker Conny for innsatsen og ønsker ham lykke til videre.

Nye spillere fra 1/1-21

Elias Myklebust Mathiesen (2000), eks Herd og Ørskog

Andreas Brandtun Stokholm (2001), eks Austrheim og Bergen Nord

Jonas Tømmerdal Frøner (1992), eks KFK, Dahle, Sverresborg, Nardo og Senja

William Storvik (2003), eks Dahle og KBK.

 

Teamet rundt Mads vil i 2021 bestå av Reidar Lindskog, Per Edmund Gimnes, Jan Inge Weiseth og Rune Lysø.

Det har nå snart gått ett år siden fotballaktiviteten ble stengt ned for dem over 20 år i breddefotballen. Nå er det på tide at myndighetene lytter til alle innspill og bekymringsmeldinger fra fotballmiljøet og lar voksne fotballspillere også få drive med favoritthobbyen sin. Bare det å få trene normalt igjen vil være meget kjærkomment og ikke minst redde situasjonen for dem som sliter med motivasjonen.

Generalsponsor

Hovedsponsorer