Ny sesong i 5 divisjon for A-laget

Skrevet av:
jiw
Publisert:
08.10.2017

Dahle tapte toppkampen mot Midsund 1-0

Midsund vant 1-0 over Dahle og sikkret seg dermed plassen i neste års 4 divisjon. Scoringen kom midtveis i første omgang da en Midsund spiller ble spilt fri på kanten og vi med Dahleøyne mente hvertfall at spilleren var offside men Linjedommern kom aldri med flagget og dermed kunne Midsund ta ledelsen. Det ble også det eneste måøet i kampen etter at Bortelaget Dahle var det førende laget før pause.
Etter hvilen virket hjemmelaget fornøyd og brukte lang tid på dødballer og bytter o.s.v og safet kampen inn med godt forsvarspill (det skal være sagt). Vi flyttet frem alle mann i sluttminuttene men vi skapte ikke all verden og Midsund kunne juble hemningsløst etter at opprykket var klart på den våte, men fine gressbanen sin.
Vi gratulerer Midsund og ønsker dem lykke til neste sesong.
Dahle må for andre år på rad ta til takke med fjerde plassen og nok en sesong i 5 divisjon. En kamp gjenstår, Molde 3 hjem neste søndag.
Magnus Myhre som har vært en sold spiller for oss i flere sesonger nå spilte i dag sin siste kamp for denne gangen da ham flytter til ny jobb i Trondheim til vinteren. Vi takker Magnus for flott innsats og mange gode minner fra tiden i Dahle.
Laget i dag:
Bjørnar, Myhre (Waage), Nilsson (Vad), Ranheim, Dahl
Andersen, Lysø (Tolcsiner), Wesley (Gjendemsjø)
Holdsbrekken, (Johansen), Sander BD (Jøran), Vangen

Bildegalleri

Generalsponsor

Hovedsponsorer