Ny seier for A-laget

Skrevet av:
Jonas Tømmerdal Frøner
Publisert:
30.04.2022

Fredag tok A-laget imot Malmefjorden til årets første seriekamp i Parken. Det var knyttet stor spenning til om vi kunne følge opp seieren mot KFK/CFK, og det viste seg at gutta var i praktslag.

Kampen startet godt for vår del, og allerede etter få minutter kunne vår toppscorer Tobias Dahle notere seg for sin første scoring. Etter dette fortsatte vi trykket mot Malmefjordens mål. Det var gledelig å se at Dahle leverte tålmodig og nøyaktig angrepsspill med stor bevegelse fra våre angripere gjennom hele førsteomgangen. Det resulterte i flere store sjanser, og når vi har en så effektiv høyrekant som Tobias Dahle resulterte det i at vi gikk til pause med 3-0 og hattrick av unge herr Dahle.

I pausa ble vi enig om å fortsette det gode spillet fra første omgang, og at vi skulle ut å sette nummer 4. Det gjør vi med Joakim Bjerkås etter 59 minutter på et flott hodestøt. Da virker det som vi tror kampen er ferdig, og vi slipper Malmefjorden til 2 scoringer på 3 minutter. Plutselig er stillingen 4-2. Resten av kampen er kaotisk og rotete før vi helt på tampen avgjør med to scoringer av henholdsvis William Storvik og Espen Belden Gjerde. Sluttresultat: 6-2

Laget som startet:
Bjørnar Husby
Lars Henrik Naas Olsen, Brian Hammerås, Mats Brenden, Auden Ljøkjell Boksasp
Eirik Andersen, Joakim Brekke Munkvold, Henrik Rolland
Tobias Dahle, Joakim Bjerkås, Erik Bach Råket

Inn kom: Espen Belden Gjerde, Mats Tolcsiner, Tom Einar Storvik, William Storvik og Jonas Tømmerdal Frøner

Neste hjemmekamp er mot Surnadal søndag 15.mai klokka 14. Det er fortsatt mulig å sikre seg sesongkort, og det er også mulig å melde seg inn i scoringsklubben vår. Dette gjøres ved å kontakte Marius Neergaard på marius_neergaard@outlook.com.

Heia Dahle!

Generalsponsor

Hovedsponsorer