Ny klubbkolleksjon fra Macron!

Skrevet av:
Per Willy Pettersen
Publisert:
23.11.2021

Dahle IL vil sammen med utstyrsleverandøren Macron med dette presentere den nye kolleksjonen med et knalltilbud til våre medlemmer!

Siden dette er et nytt samarbeid så vil vi ta litt grunnleggende info her. Du må registrer deg på nett for å benytte deg av tilbudet. Du finner «registrer ny kunde» muligheten når du følger linken nedenfor.
Ved endt registrering vil du se Dahle IL’s klubbshop. Plaggene som ligger under «Klubbkolleksjon» øverst på siden, er de plaggene våre lag skal kles opp i. Merk at tilbudet presentert på bildet i denne artikkelen gjelder for langt flere produkter i Macrons varespekter, så her har du mulighet til å sikre deg en bra deal på antrekk til hele familien om du ønsker dette.

Klubbkolleksjonen er unisex produkter og gjelder for alle våre lag, også samarbeidslag Dahle/Nordlandet. Det betyr at de som går fra barne- til ungdomsfotball i fremtiden ikke vil skifte treningskolleksjon. Dette har vært et bevisst valg av klubbene for å sikre en bærekraftig modell ved at produktene skal kunne brukes lengst mulig.

Husk at alle produkter fra klubbkolleksjonen kommer trykket med klubbens logo og utvalgte sponsorer. Dette er vår treningsuniform.

Enkelte plagg fra vår klubbkolleksjon vil også være tilgjengelig i KBK’s supportershop på stadion. Informasjon om dette vil vi komme tilbake til ved en senere anledning.

Dahle er en klubb med mange medlemmer, og vi har alle forskjellige behov og ønsker. Det dere ser i Klubbshopen er utgangspunktet. Flere produkter vil komme til, men dette er der vi starter.

I skrivende stund mangler shorts for damer i utvalget, samt unisex shorts i samarbeidsfarge. Disse kommer på plass snart!

Kolleksjonen er basert på det produsenten kaller unisex produkter. Det betyr at de skal passe for både dame/herre. Skulle noen lag ønske tilpassede produkter må dette koordineres av trenerapparatet og formidles til klubben.

Vi minner samtidig om Klubbkvelden i Dahlehallen 30.11. hvor klær og drakter kan sees og prøves!

Besøk webshopen på; https://dahle.macron.no/klubbshop?pageID=4

Dette er starten, vi ser fram til fortsettelsen!

Generalsponsor

Hovedsponsorer