NorSea Vestbase AS og Dahle IL forlenger samarbeidet

Skrevet av:
JV
Publisert:
27.01.2019

NorSea Vestbase AS ser at det nytter å hjelpe til med frivillig arbeid, og de forlenger samarbeidet med Dahle IL for nye to år. Dahle IL sine medlemmer er dypt takknemlig for bidragene fra dette viktige selskapet i kommunen vår.

NorSea Vestbase AS er et godt bevis på at næringslivet tar samfunnsansvar på alvor. Dahle IL har fått hjelp fra dette selskapet over mange år allerede, og det er en stor glede at idrettslaget og NorSea Vestbase AS også de kommende to årene vil samarbeide.

NorSea Vestbase som er en av byens største arbeidsplasser har bred kompetanse innen kjerneaktiviteter i terminaloperasjoner som ledelse, koordinering av utstyr, innkjøp, riggkoordinering og transport/videresending.

Selskapet som ligger sørvendt på Nordlandsøya har infrastruktur som inkluderer 13 kaier. Terminalen dekker 570.000 kvm med 100.000 kvm verksted / lager / kontorer. Store bulkleverandører er etablert med linjer direkte til de viktigste kaiene. Både Marine Gas and Oil (MGO) og Liquiefied Natural Gas (LNG) blir levert fra NorSea Vestbase.

NorSea Vestbase AS tilbyr et bredt spekter av havnetjenester, inkludert lasting og lossing av skip og biler, intern transport, bulkhåndtering og bunkerleveranser. Vi tilbyr også håndtering av borerør, samt leie- og transporttjenester.

Tekniske tjenester er noe NorSea Vestbase AS leverer. Dette inkluderer industriell rengjøring, bevaring og inspeksjon av utstyr.

Stigerørssertifisering er en annen tjeneste du finner hos NorSea Vestbase AS. Selskapet har lang erfaring med mobilisering og demobilisering, inspeksjon og sertifisering av stigerør.

Avhending av fleksible stigerør er en tjeneste der NorSea Vestbase har utviklet et unikt system, med lager og utstyr for avfallshåndtering av fleksible stigerør. Deponeringsplassen ligger nær kai nummer to, hvor stigerør blir stablet.

Teknisk rengjøring tilbys. Utstyr må ofte preserveres før lagring, inspeksjon eller før frakt til andre lokasjoner. Blant oppgavene som blir gjennomført er avsalting, spyling for å fjerne alger, bløtdyr og andre marine vekster, anti-korrosjonstiltak, fjerning av flakende lakkverk samt og enkel montering og demontering.

Preservering er en viktig oppgave NorSea Vestbase AS tilbyr. Offshore-industrien er avhengig av spesialisert utstyr, noe som innebærer store investeringer. Ofte er dette utstyret lagret standby. NorSea Vestbase tilbyr anerkjente bevaringsmetoder for å hindre atmosfæriske og værrelaterte skader.

Dahle IL sine medlemmer takker så mye for at NorSea Vestbase AS satser på barn, unge og voksne i bydelen vår.

Bildegalleri

Generalsponsor

Hovedsponsorer