Lyst på ferske rundstykker og brød, levert på døra om morgenen?

Skrevet av:
JV
Publisert:
09.01.2019

I samarbeid med Tor Sevaldsen Bakeri AS har Dahle IL et tilbud til alle på Nordlandsøya om levering av rundstykker og brød på døra hver lørdag morgen.

I rundt 20 år har Dahle IL kunne tilby alle som ønsker å få levert rundstykker og brød på døra til frokost om lørdagene. Dette er en avtale med Tor Sevaldsen Bakeri AS som gir lagene i klubben en mulighet til å tjene inn penger til cuper og/eller utstyr. Tilbudet har vært en relativ stor suksess, og fra halvår til halvår har mellom 30 - 60 husstander abonnert på leveranser fra Dahle gjengen. Ungdommer og foreldre står opp kl 04:30 for å møte på bakeriet til Tor Sevaldsen. Der pakker de det kundene ønsker og gjør klar for utkjøring. Før klokken er 08:00 har du som ønsker disse bakevarene til frokost fått dem på døra. Du bestemmer selv om disse morgenfuglene skal henge posen med rundstykker på døra, legge dem i en boks på utsiden eller om du er oppe og tar imot dem (da skal du være tidlig oppe).

Det første halvåret i 2019 er det Jenter 12 som står for bestilling og levering. Skal du ha ferske brød og rundstykker til frokost så er det bare å sende en bestilling til korsneswiik@yahoo.no eller på sms til 970 66 030.

Sjekk denne siden på vår webside så ser du hva du kan bestille: http://www.dahleil.com/artikkel/bestill-rundstykker

God frokost!

Mvh

Styret i Dahle IL

Bildegalleri

Generalsponsor

Hovedsponsorer