Knepent tap mot KBK 2

Skrevet av:
Jonas Tømmerdal Frøner
Publisert:
29.05.2022

Fredag kveld spilte vi sesongens sjette seriekamp. Motstander var avdelingsfavoritt KBK 2. Kampen startet på verst tenkelige måte, men Dahleguttene kjempet seg mesterlig tilbake, før det til slutt ble en knepen seier til gjestene.

Allerede etter 4 minutter ledet KBK 2 etter effektivt angrepsspill. Etter dette kom vi sakte, men sikkert inn i kampen. Gjennom førsteomgangen har KBK 2 klart mest ballbesittelse, men skaper ikke all verden. Dahle spiller seg på slutten av omgangen til noen småfarligheter.
Andre omgang er innledningsvis jevn, men KBK 2 scorer også det neste målet, og går dermed opp til 3-0. Så følger en fantastisk 10 minutters periode av Dahle, hvor Tobias Dahles (2) og Joakim Munkvolds scoringer gjør at det står 3-3 i det 80 minutter er spilt. Avslutningen på kampen preges av to lag som begge ønsker å vinne og det er sjanser begge veier. KBK 2 får i det 88. minutt en corner som de etter mye klabb og babb får kriget i mål, og dermed vinner de 4-3. Vi takker KBK 2 for det som var en svært god 4.divisjonskamp og ønsker de lykke til videre med sesongen. For vår del venter nå Træff 2 lørdag 04.juni i Parken.

Laget som startet:
Bjørnar Husby
Auden Boksasp, Lars Henrik Naas Olsen, Mats Brenden, Marius Neergaard
Jonas Tømmerdal Frøner, Joakim Munkvold, John Karlsen
Tobias Dahle, Tom Einar Storvik, William Storvik

Inn kom: Erik Bach Råket og Elias Høgseth Pettersen

Generalsponsor

Hovedsponsorer