Juleavslutning for Dommergruppa

Skrevet av:
JV
Publisert:
01.12.2018

Dommergruppa i Dahle IL hadde juleavslutning i lokalet på onsdag.

Hele 22 av Dahle IL sine dommere møtte opp til en kombinert sesong- og juleavslutning.

Dommerkontakt Ragnar Næss gjennomførte en kort oppsummering av året som har gått, og spesielt med vekt på opplevelsene for de aller yngste. Flere av de yngste dommerne hadde sin første opplevelse med å dømme nå i høst når de gjennomførte flere oppdrag under Dahle Cup. Det er viktig for klubben og de mer voksne dommerne å kunne få tilbakemeldinger fra klubbdommerne og de yngste rekruttdommerne. Derfor er det flott å kunne samles til en slik prat over litt pizza og brus når sesongen er slutt.

En Kahoot Quiz viste også at dommerne i Dahle IL har kunnskap om både regler og mye annet. Karl-Edvard og Joakim var vanskelig å tukte når alle 15 spørsmålene var besvart. Gratulerer til disse to karene som årets Quizmestre!

For de dommerne som dømmer som rekruttdommer og kretsdommer ble det også gjennomført en kort møte etter samlingen. Der var neste års dommerkolleksjon, krav til dommerne fra klubben, krav fra kretsen og belastningfordeling noen av temaene som ble diskutert.

Dommergruppen oppfordrer alle trenere og lagledere som behøver klubbdommere til å benytte seg av litt ulike dommere gjennom neste sesong. Klubbdommerne trenger praksis, og vi må samtidig passe på at ikke enkelte av dommerne blir overbelastet. Det ble også presisert fra Dommerkontakt Ragnar Næss at dommerne på klubbdommernivå skal møte opp minimum 20 minutter før kamp. For de andre dommerne gjelder kretsens regler. Igjen oppfordrer vi lagledere og trenere å sende en velkomst sms til både dommere og motstandere dagen før kamp, der bør man ønsker velkommen, minne om oppmøte og arena.

Dommerne ønsker alle trenere, lagledere og spillere God Jul og et Godt Nytt År og vi gleder oss til ny sesong i 2019.

Bildegalleri

Generalsponsor

Hovedsponsorer