Inntok 2. plass på tabellen

Skrevet av:
Rune Lysø
Publisert:
21.09.2019

Sterk borteseier i Tomrefjord

Dahle reiste innover til Tomrefjord med en noe redusert tropp. Kun 14 spillere var tilgjengelig, ink. "overårig" trener Sandøy. Oppladningen var heler ikke perfekt da bilen med drakt-bagen var 7 sekunder for sent ute til å nå ferga fra Molde, slik at oppvarmingen ble noe forsinket. Heia Fjord1!

Dette påvirket ikke våre gutter nevneverdig og de beviste igjen at det ikke er noe å si på borteformen. Sluttresultatet ble 3-1 i vår favør og det var etter spill og sjanser ikke ett eneste mål for mye. Dahle ledet 2-0 til pause etter scoringer av måltyven Tobias Dahle. Bortelaget hadde god kontroll og skapte flere målsjanser denne omgangen og ledet fortjent, selv om også Tomrefjord hadde sine muligheter.

I andre omgang yppet hjemmelaget seg litt til å begynne med, uten å skape de helt store sjansene. Dahle fikk derimot flere fete muligheter til å avgjøre kampen da overgang etter overgang ble servert på sølvfat. Til tider en sjansebonanza for bortelaget, men utrolig nok så ville ikke ballen i mål. Da Tomrefjord vakkert headet inn sin redusering til 1-2 i det 66. minutt ble kampen plutselig spennende igjen. Heldigvis kom det en forløsende og avgjørende scoring i 83. minutt av Tobias Larsen Lysø som fikk nervene til oss Dahle-supporter ned på et behagelig nivå igjen.

Det betyr at Dahle nå er på andreplass på tabellen, 3 poeng etter KBK2. Hakk i hæl følger Eide og Surnadal så vi går mot en spennende avslutning på sesongen.

Kampen ble spilt i et alldeles praktfult høstvær på en flott gressmatte i Tomrefjord.

Neste kamp går i Parken mot Vestnes Varfjell førstkommende fredag.

Generalsponsor

Hovedsponsorer