G14 kretsmester etter ulidelig spennende siste runde.

Skrevet av:
Andreas Wiig
Publisert:
21.10.2020

En fantastisk gruppe fikk lønn for strevet da de gjorde jobben og KF snublet.

I skrivende stund er en utrolig glad gjeng på vei hjem fra Ytre Batnfjord med pokal som synlig bevis på at vi er blitt kretsmester 2020. Premissene før siste runde var som følger: Gutta måtte slå serieleder Molde på bortebane samtidig som vi var avhengig av at KF avga poeng hjemme mot bunnlaget Træff, i en kamp som startet 30 min senere enn vår. Selv om ingen egentlig trodde på at sistnevnte skulle skje, så var alle gutta klare for å brette opp ermene og levere en kanon serieavslutning.
Etter en litt nervøs start, så leverte Eirik en frisparkperle fra øverste hylle etter 19 min, og da Marius fikk kriget inn mål nummer 2 like etter, så var kampen kommet inn i vårt spor. Resten av kampen meldte alle gutta seg på og totalt sett ble det levert årsbeste. 3-0 kom etter et nydelig angrep som startet i den bakre firer og endte med innlegg og goalgettermål fra Marius. Resten av kampen ble kontrollert inn og for første gang i år holdt vi nullen.
Så, den ulidelige ventetiden. KF ledet på dette tidspunktet 1-0, og mens gutta var i dusjen, fikk Ola direkteoverføring fra Kristiansund Stadion via telefon. Da rapporten kom om at Træff hadde utlignet ca 10 min før slutt, steg håpet om at Maradona sin hjelper fra 82 denne gang var på vår side. Etter 10 ulidelig lange og spennende minutter uten flere mål i hjembyen, runget seiersbrølene utover Rival banen. DN G14 er kretsmester!!!! Stemningen steg ennå noen hakk når kretsens representant dukket opp noen minutter senere med det synlige beviset - Kretsmesterpokalen.

Vi sender en stor takk til Træff :-) 

Generalsponsor

Hovedsponsorer