Et begivenhetsrikt fotballår.

Skrevet av:
Trine Olsen
Publisert:
24.12.2018

Det er med stor glede og ydmykhet jeg ser tilbake på dette året i Dahle IL.

Vi har hatt veldig høy aktivitet både i Fotballhallen og på Dahlebanen fra tidlig ettermiddag til sene kvelder. Jenter og gutter fra 6 år og opp til senior har utfoldet seg med lærkulen, men minst like viktig har det sosiale på og rundt banen vært. Her bygges det relasjoner og nære vennskap, både blant barn og ungdom på banen, og de voksne på sidelinja.
Alle lagene har gjennom året deltatt på mange ulike cuper både lokalt, utenbys og utenlands.
Vi har gjennom året oppnådd mange gode prestasjoner, bla tok G14 gull i Norway Cup, G13 tok sølv i Storsjøcup, de ble også kretsmestere i Futsal og sesongen ble avsluttet med at A-laget vårt rykket opp til 4. divisjon.
I høst startet cheerleaderene opp en egen treningsgruppe for barn i alderen 10-12 år, dette har vært et populært tilbud.

I september feiret vi klubbens 80-års jubileum. På dagtid hadde vi familiedag med mange ulike aktiviteter for hele familien og på kvelden dekket vi på til 150 gjester i Dahlehallen hvor vi feiret oss selv med brask og bram.
Dahle IL er Kristiansund største bydelsklubb og under årets borgertog på 17. Mai farget vi byens gater gule og blå. Det resulterte i at vi stolte kunne motta vandrepokalen for andre år på rad for beste innslag i toget.
Jeg tør og påstå at vi er gode på samhold i klubben vår. Ikke bare går vi «mann av huse» for å stille opp i toget på 17. Mai, men det engasjementet og samholdet som er når vi arrangerer Dahle Cup er helt enormt. Dahle Cup er klubbens største dugnad og inntektskilde og vi er helt avhengig av alle som stiller opp under de helgene cupen arrangeres. Det er så fantastisk å se den positiviteten, ståpåviljen og innsatsen hver og en legger ned for at cupen skal bli best mulig.

I år har vi etablert et lederforum i Kristiansund, her samles alle fotballederne i byens fotballklubber. Dette fordi vi ønsker et tettere og bedre samarbeid på tvers av klubbene, hvor vi har et felles ønske om å beholde barn og ungdom lengst mulig i fotballen.
Vår første felles aktivitet var å starte opp 2013-kullet samtidig denne høsten, for Dahle har dette vært svært vellykket. Det vil komme flere felles aktiviteter i 2019.

Jeg setter utrolig pris på alle dere som bruker mye av fritiden deres på våre barn for at de skal få en best mulig oppvekst, og gir de gode verdier som de skal ta med seg videre i livet.

Jeg ønsker med dette å takke alle medlemmer, spillere, trenere, dommere, foreldrekontakter, frivillige og sponsorer for samarbeidet i 2018 og gleder med til å ta fatt på et nytt år sammen med dere i 2019.

Med dette ønsker jeg på vegne av styret i Dahle IL å ønske dere en god jul og et godt nytt år.


Hilsen Trine A. Olsen
Styreleder.

Generalsponsor

Hovedsponsorer