Dahle/Nordlandet G14

Skrevet av:
Alf-Ivar Aslaksen
Publisert:
01.08.2019

I år la G14 årets sommertur til Danmark, Frederikshavn og CupNo1. Totalt reiste 21 gutter og 5 trenere på tur. I tillegg var vi så heldige å få med oss en stor supporter-tropp, på ca 40 stk!

Cupen har vi planlagt lenge, og det har vært en ivrig dugnadsgjeng som har jobbet og stått på for å samle inn penger. Vi har vasket båt, malt garderober og div salg for å få til denne turen. Vi valgte Sæby feriesenter som felles base for spillere og foreldre. Et flott sted som lå rett ved stranden og den koselige havnebyen, Sæby. Været ble som bestilt, sol og sommer gjennom hele uka!

Vi hadde meldt på 2 lag, ett 11er lag og ett 8er lag. Det kjekke med CupNo1 er at alle baner ligger på samme område, altså 16-17 stk 11er-baner på rad og rekke! Topp kvalitet på gressbanene. 11er laget fikk bryne seg på god motstand gjennom hele uka, og var målforskjellen unna en semifinale. Pga dårlig påmelding ble 8er i G14 og G15 slått sammen. 8er laget vårt tok dette med et smil og viste en super innsats gjennom hele uka, og spilte seg helt til semifinale i B-sluttspillet.

En tur til Fårup Sommerland klarte vi også å lime inn i en hektisk uke.

Våre supportere leverte flotte heiarop, og hjalp våre stjerner til god innsats.

Vi hadde lånt Nordlandet sin 8-seter minibuss, og vi sender en stor takk til Erik Husby Pettersen som takket ja til å være sjåfør gjennom uka.

Bildegalleri

Generalsponsor

Hovedsponsorer