Dahle Kunstgresspark stenges for aktivitet.

Skrevet av:
JV
Publisert:
15.03.2020

Det er grunn til å skjerpe tiltak mot spredning av Koronaviruset. Dette pålegger Dahle IL å stramme inn på tilgangen på Dahle Kunstgresspark. Fra før er klubbens haller stengt.

Det er kommet tilbakemeldinger på at det skjer ansamlinger av spillere og folk ellers på våre baner. Dette er i strid både med myndighetenes retningslinjer og NFFs vedtak om at all fotballaktivitet i breddefotballen er innstilt til utgangen av april.

Vi ber våre utøver/foresatte/trenere og alle engasjert i Dahle IL om å følge opp at spillerne ikke samler seg på banene. Vi har alle ansvar for å sørge for at barn/ungdommer får en god forklaring på hvorfor de ikke kan være på banen akkurat nå. Når skoler er stengt så er det for hindre at mange barn er samlet og har fysisk nærhet. Da blir det naturligvis slik at man må følge opp at det samme skjer i fotballsammenheng.

Til våre spillere: Vi skjønner godt at dere har lyst til å spille fotball med kamerater og venner, men dette er ikke mulig nå! Hold dere borte fra banene til situasjonen er blitt bedre. Bruk gjerne tid med ballen alene, ta en løpetur alene eller ei styrkeøkt i stua hjemme. Som fotballspiller er du opplært til å spille på laget og høre etter treneren din. Nå spiller du for Norge, og også du må ta ditt ansvar for at vi sammen skal vinne kampen mot Koronaviruset.

Kommunen har også sendt ut instrukser til byens idrettslag. Se bildet i denne saken.

Lysene på Dahle Kunstgresspark vil inn til videre være utkoblet.

Bildegalleri

Generalsponsor

Hovedsponsorer