Dahle Kunstgresspark åpnet og trening for barnefotballen utredes

Skrevet av:
JV
Publisert:
13.05.2020

Siden myndighetene innførte virustiltakene for rundt 2 måneder siden har parken vært stengt for uorganisert aktivitet. Nå åpner anlegget for denne type aktivitet igjen. Samtidig jobbes det for oppstart i Barnefotballen.

Dahle Kunstgresspark har et par uker vært åpen for organisert aktivitet, mens all uorganisert aktivitet ikke har vært tillatt. Vi kan nå annonsere at det igjen kan gjennomføres egentreninger i parken. All aktivitet som gjennomføres i anlegget skal imidlertid følge retningslinjer fra myndighetene. Vi vil benytte anledningen å takke alle våre tålmodige medlemmer for hjelpen og forståelsen under denne perioden med stengte anlegg.

For dere som nå ønsker å benytte Dahle Kunstgresspark til uorganisert aktivitet, vil vi oppfordrer dere til å sette dere inn i veiledere og retningslinjer presentert av Folkehelseinstituttet og Norges Fotballforbund;

https://www.fhi.no/sv/smittsomme-sykdommer/corona/

https://www.fotball.no/tema/nff-nyheter/viktig-informasjon-vedrorende-koronavirus/

Barnefotballen har p.t ikke kommet igang med sin aktivitet, men både Styret og Sportslig Utvalg jobber daglig for å finne løsninger som vil bistå trenerne og laglederne i barnefotballen med å en forsiktig oppstart. Dette er noe vi ønsker av hele vårt hjerte, og vi er takknemlig for at små og store fotballspillere i klubben har tålmodighet og forståelse for situasjonen.

Alt blir bra igjen!

Hjertelig hilsen

Styret

Generalsponsor

Hovedsponsorer