Dahle-gutt med suksess i Tromsø

Skrevet av:
JV
Publisert:
06.10.2020

Tidligere Dahle IL spiller, Erlend Sivertsen, storkoser seg i Tromsø og spill i OBOS-serieleder TIL.

Erlend som har hatt hele sin barne og ungdomsfotballfortid i Dahle IL er for tiden på utlån fra KBK til Tromsø IL (TIL). Der har Erlend funnet seg godt til rette hos "Gutan".

TIL ligger som suveren toppklubb i OBOS-ligaen, og styrer mot et sikkert opprykk til Eliteserien for 2021.

Erlend skryter av klubben i Nordens Paris, og sier han er tatt velig godt imot og gleder seg til høsten sammen med klubblegender som Ruben Yttergård Jensen og Simen Wangberg. Foruten strålende klubblegender har klubben et veldig ungt lag som har en offensiv spillestil.

Etter at TIL sablet ned divisjonskollega Ull/Kisa med resultatet 7 - 0, ble Erlend tatt frem som en av 5 årsaker til at TIL blir seriemester i 2020 av Stavanger Aftenblad, sitat;

"Annonsert som TIL-spiller tirsdag formiddag. Og debuten som innbytter etter pause samme kveld.
Det har gått fort i svingene med Kristiansund-utlånte Sivertsen som er tiltenkt en rolle som venstre vingback i skadefraværene til Lasse Nilsen og August Mikkelsen.
Dermed ble det uten en eneste trening med laget for 29-åringen som etter planen skal tilbake til Kristiansund etter sesongen.
Å komme inn på stillingen 4–0 er ganske så takknemlig. Men Sivertsen gjorde seg ikke bort, og viste noen kvaliteter som «Gutan» ganske så sikkert får bruk for utover høsten."

Hele artikkelen kan dere lese ved å kopiere inn følgende lenke i nettleseren deres: https://www.aftenbladet.no/sport/i/M3gVLB/fem-snakkiser-etter-tils-historiske-malkalas-kopierte-rushfeldt-bu

Dahle IL er glade for at Erlend viser at man med riktig fokus, trening, vilje og mål, så kan den som ønsker å prøve profflivet som fotballspiller godt komme fra Dahle IL. Erlend påpeker likevel at det slett ikke er alle som skal leve av å spille fotball, og at det er like viktig at alle barn, unge og voksne har det trivelig og gøy med fotball. Det er tross alt i breddefotballen de aller aller fleste vil utøve fotball som sin hobby og fritidsaktivitet.

Erlend ønsker alle barn, unge og voksne i Dahle IL lykke til med resten av sesongen, og håper hele bredden får lov å trene og spille som normalt fra 2021.

Vi ønsker Erlend lykke til i Tromsø, og håper å se han på Kristiansund Stadion igjen i Eliteserien 2021.

Generalsponsor

Hovedsponsorer