Dahle Cup 2020 – AVLYSES

Skrevet av:
JV
Publisert:
20.08.2020

Dessverre er vi kommet i en slik situasjon at idrettslagets styre, i samsvar med cupgruppen er kommet til at det vil være uforsvarlig å gjennomføre årets Dahle Cup.

Styret i Dahle IL har i samarbeid med cupgruppen for Dahle Cup, kommet til den tunge beslutning at årets Dahle Cup må avlyses.
Med bakgrunn i de usikre forholdene for gjennomføring av fotballkamper under den pågående Covid-19 pandemien, anser idrettslaget det som umulig å arrangere Dahle Cup 2020.

Dahle IL setter, sammen med resten av det norske samfunn, sikkerhet først. Når vi dessverre er kommet opp i en slik situasjon nasjonen nå er i, ønsker ikke Dahle IL til å bidra til risiko for spredning av viruset. En innendørscup av den størrelse som Dahle Cup er blitt, vil ikke være forenelig med smittevern og kampgjennomføringsretningslinjer utarbeidet av NFF og FHI.

Vi ønsker å takke alle våre tålmodige trenere, utøvere, frivillige og sponsorer for den tålmodighet som er vist under dette spesielle året. Vi håper denne beslutningen ikke vil få fremtidig betydning for den støtte og hjelp som dere alle har bidratt med for Dahle IL.

Dahle IL tar sikte på at Dahle Cup 2021, som forøvrig vil være 30-års jubileum, vil bli arrangert 5. til 7. november, samt 12. til 14. november. Vi må håpe på at vi igjen får se aktivitet i Dahlehallen, Freihallen og NEAS Arena som de vi ser her. Vi ønsker alle velkommen neste år!

Mvh
Styret i Dahle IL

Generalsponsor

Hovedsponsorer