Barnefotballkveld

Skrevet av:
Rune Lysø
Publisert:
28.01.2019

Trenermøte i barnefotballen

Årets første møte for trenerne i barnefotballen ble avholdt mandag kveld. De 20 frammøtte i klubblokalet fikk først en time faglig påfyll i «barnepedagogikk» av Brynulf Bakkenget. Et viktig tema i trenergjerningen som alle har godt av å høre mer om.

Deretter tok Lene Flagestad Strand fra Sportslig utvalg en kjapp runde med livreddende førstehjelp på gulvet. Hva gjør vi på stedet før vi ringer 113? Lene tar gjerne mot bestillig på mer oppfølgende kursing på treningsfeltet!

Styreleder Trine Amundsen Olsen viste oss en rykende fersk videosnutt som klubben skal bruke i promoteringsarbeidet før hun orienterte om arbeidet i klubben. Her fikk vi noen tips som vi skal ta med oss videre.

Til slutt gjennomgikk sportslig leder rutiner kort rundt påmelding av lag i serien og om hva klubben sier og krever om Fair Play. For å lykkes med Fair Play må alle bidra, dvs spillere, trenere, lagledere, foreldre, besteforeldre osv. Alle må med.

Dette møtet viser at vi har et engasjert og dyktig trenerkorps. Behovet for å møtes både for å få faglig påfyll og ikke minst tid til diskusjoner er absolutt til stede. 

Vi takker alle for oppmøtet.

Bildegalleri

Generalsponsor

Hovedsponsorer