Avsluttet med seier

Skrevet av:
RL
Publisert:
23.10.2021

Seier 4-2 over Vestnes Varfjell

4.divisjonslaget avsluttet sesongen med stil i lørdagens hjemmekamp mot Vestnes Varfjell. 4-2 sto det på resultattavla da dommeren blåste av for full tid. Mats Tolcsiner scoret det første før minuttet var gått. En skikkelig pangstart med andre ord. Vestnes utlignet på straffe etter halvtimen, men Tobias Larsen Lysø sørget for 2-1 bare 2 minutter senere på en kontring. Vi hadde mye ball og burde ha produsert flere mål. Det var en mellomfornøyd gjeng som gikk til pause. Mye som kunne bli bedre.

I andre omgang tok hjemmelaget kommandoen fra start og etter 50 minutter la Henrik Rolland på til 3-1 da han slo tunnel på keeper. Vi hadde da et klart spillemessig overtak og burde ha ledet med flere mål. I stedet ble det Vestnes som gjorde kampen mer spennede igjen da de reduserte til 3-2 i 85. minutt. Her burde nok vår innbytterkeeper og debutant Erik "the wall" Ulseth hatt et klart frispark i forkant. Heldigvis drepte Lucas Da Silva (bildet) kampen minuttet etterpå med et elegant langskudd over keeper. Dermed ebbet kampen ut med 4-2 til Dahle.

I denne kampen var det langt flere disponible spillere enn ellers i denne sesongen og trener Nesjan hadde ingen enkel jobb med laguttaket. Dette er imidlertid et behagelig problem og akkurat slik vi vil ha det.

Da endte sesongen med 16 poeng på 11 kamper og en 6. plass på tabellen. Toppscorer ble Henrik Rolland med 4 mål.

Generalsponsor

Hovedsponsorer