Anleggene er fortsatt stengt!

Skrevet av:
JV
Publisert:
18.04.2020

Dahle IL trenger hjelp fra dere voksne fotballspillere, og dere som har barn og ungdommer i bydelen vår.

En del restriksjoner knyttet til covid-19 er lettet på av sentrale og lokale myndigheter. Det gjør blant annet at vi kan starte opp en form for organisert trening igjen. De som har sett en slik trening vil raskt forstå at vi her ikke snakker tradisjonell fotball. Det er treninger med svært strenge restriksjoner.

Alle disse endringene i sum gjør derimot at små og store lokale "smitteverneksperter" gjør en del antakelser som ikke er riktige. Eksempelvis så er banen fortsatt stengt. Det må den være så lenge vi som klubb står ansvarlig for at aktiviteten der oppe følger gjeldende regler. De reglene har vi kontroll på når vi selv organiserer treningen, vi har derimot ikke kontroll når barn og unge drar dit på egen hånd. Derfor har alle lag i byen fortsatt stengte baner.

Vi ber nå derfor om din bistand i å overholde dette, slik at ikke våre dugnadsfolk må ta den belastningen det tross alt er å vise bort folk. Når vi i tillegg er kommet dit at klubbens medhjelpere må argumentere smittevern for å rettferdiggjøre jobben de gjør, så blir dette feil. Banen er dessverre stengt på grunn av din, din omgangskrets og vår alles sikkerhet. Respekter dette og vær så snill å snakk med de unge håpefulle. Som en sammenligning, man kan være enig eller uenig i fartsgrensen også, men den må følges. Så også denne regelen inntil den blir endret av de myndigheter som kan smittevern.

Vi håper på fortsatt godt samarbeid til sikkerhet for oss alle.

Med vennlig hilsen

Styret

Bildegalleri

Generalsponsor

Hovedsponsorer