Alle Jenter På Banen!

Skrevet av:
JV
Publisert:
14.08.2021

Dahle og de andre breddeklubbene i Kristiansund arrangerer fredag 27. aug. og lørdag 28. aug. samlinger for å få jenter på banen.

NFF Nordmøre og Romsdal har tatt initiativ til å at vi breddeklubbene setter litt ekstra stas på jenter og damer i fotballfamilien. Vi ønsker at alle jenter og damer skal føle tilhørighet og inkludering i fotballen, og at enda flere jenter og damer velger å delta i fotballen. Derfor arrangerer vi en samling for alle jenter født 2012 - 2015 i NEAS Arena på fredag kl 17:00 - 18:30 den 27. august. Vi oppfordrer alle jenter å stille opp i klubbens farger og bli med på en halvannen time med felles aktiviteter, lek med ball og sosialt samvær. Bakeren i byen, Tor Sevaldsen Bakeri har sponset oss med boller, og vi stiller med Smoothie for den som vil ha. Har du ei venninne eller to som kan tenke seg å bli med, ja så ta dem med. Dahle sine trenere vil sammen med damer fra KBK og vårt eget damelag ta godt hånd om alle jentene som kommer.

På lørdag 28. august inviterer vi og alle breddeklubbene i byen, sammen med NFF Nordmøre og Romsdal til en tilsvarende samling for jenter født 2008 - 2011. Denne samlingen vil foregå på KFK banen ved Kristiansund Stadion fra kl 11:00 til 13:00. Vi oppfordrer våre spillere til å stille i klubbens farger også på denne samlingen, og vi ønsker mer en gjerne at du tar med ei venninne eller to. Tor Sevaldsen Bakeri stiller med boller også denne dagen, og smoothie vil være tilgjengelig. Det vil bli lagt opp til trivelige aktiviteter og konkurranser for ulike nivå.

Velkommen til spennende aktivitetsdager siste helgen i august.

Mvh
Styret

Bildegalleri

Generalsponsor

Hovedsponsorer