ABC Trafikkskole AS bidrar til Dahle IL

Skrevet av:
JV
Publisert:
02.04.2020

ABC Trafikkskole AS har vært en medspiller for Dahle IL over lenger tid, og de har tross i vanskelige tider for kjøreskolene, valgt å fortsette å bidra til det arbeid Dahle IL gjør for barn, unge og voksne i bydelen vår.

Gjengen i ABC Trafikkskole AS har lagt til merke det gode arbeidet trenere, foreldre og andre frivillige legger ned for miljøet på Dale. Gjengen er også mektig imponert over klubbens anlegg, både hallene og Dahle Kunstgresspark, som for øvrig viste seg fra sin beste side under fotoshooten.

Trafikkskolen med topp moderne lokaler i Politimester Bendixensgate 18, på Kirkelandet tilbyr teorikurs og trafikkopplæring både for de som ønsker sertifikat for moped, lett MC, mellomtung MC, tung MC, bil og tilhenger.

Daglig leder Erik Tømmervåg sier at trafikkskolen, som alle andre nå må bidra i kampen mot spredning av koronaviruset. De har derfor avlyst all opplæring, både kurs og kjøretimer så lenge det blir nødvending. Statens vegvesen har også stengt sine stasjoner, så det ikke mulig å ta teoriprøver eller oppkjøring.

Erik håper likevel at de om ikke alt for lenge kan gjenoppta sitt arbeid, slik at kundene blir minst mulig skadelidende. I mellomtiden holder skolen stengt, men alle som ønsker å ta kontakt kan nå trafikkskolen via telefon og digitale henvendelser.

ABC Trafikkskole AS hilser til alle Dahlefolk, og håper flest mulig holder seg friske og at de straks etter påske kan ta imot alle som har behov for kurs eller kjøretimer i løpet av året.

Ønsker dere å undersøke mer hva ABC Trafikkskole AS kan tilby, sjekk nettsiden;
http://abctrafikkskole.no/

Alle i Dahle IL takker gjengen i ABC Trafikkskole AS for hjelpen.

Bildegalleri

Generalsponsor

Hovedsponsorer