A-laget holder koken

Skrevet av:
Rune Lysø
Publisert:
27.09.2019

Klar seier i Parken

Vestnes Varfjell ble som forventet noen numre for små i fredagens 4-divisjonsoppgjør i Parken. Selv om hjemmelaget manglet flere sentrale spillere var det ingen tvil om hvem som var det beste laget. Trener Sandøy hadde i mangel på angrepsspillere satt seg inn selv som midtspiss fra start og den gamle måltyven fornektet seg ikke. Etter 7 minutter fikk han kjempet til seg ballen i en duell med keeper og satte ballen iskaldt i det tomme målet fra spiss vinkel. Deretter scoret den unge måltyven Tobias Dahle to elegante mål slik at hjemmelaget kunne gå til pause med en trygg 3-0 ledelse. Vestnes var litt med på notene, men kom ikke til de helt store mulighetene.

Etter pause var det lenge en stillingskrig og på grensen til kjedelig før Vestnes utnyttet en gedigen gavepakke i Dahle-forsvaret og satte inn sin redusering. Om bortelaget da fikk et håp om å kunne ta med seg noe hjem fra Parken så ble det raskt og brutalt slukket da Espen Jakobsen puttet på til 4-1 like etterpå. Og da Mats Tolcsiner la på til 5-1 var det egentlig ikke noe spenning igjen.

Alt i alt en overbevisende forestilling av hjemmelaget som viser at vi har en meget bred stall og dermed tåler fravær av spillere som normalt ville ha vært i startoppstillingen. Med dette legger vi et press på KBK2 og de andre lagene som kjemper i toppen.

Nå ser vi fram mot neste helgs oppgjør på Bruhagen mot et AK i desperat poengnød.

På bildet ser vi de glade målscorerne.

Generalsponsor

Hovedsponsorer