A-laget fra seier til seier

Skrevet av:
Rune Lysø
Publisert:
22.06.2019

Overbeviste igjen

Coach Sandøy kan koste på seg et stort glis etter en flott oppvisning av A-laget i Parken lørdag ettermiddag. Surnadal som kun lå 3 poeng bak Dahle før denne kampen ble slått fullt fortjent 3-0 og var vel i realiteten sjanseløse i dette oppgjøret. Dahle-gutta var skikkelig på fra første spark på ballen og trykket bortelaget bakover på banen. Det var tydelig at hjemmelaget ville vinne dette og alle spillerne la ned en upåklagelig innsats helt til fløyta gikk for full tid.

Målene før pause ble besørget av Marius (19. min) og Ekkis (38. min). Etter pause fikk John æren av sette inn 3-0 (49. min) som nok var spikeren i kista, selv om det var 40 minutter igjen. Alle 3 målene kom etter fine kombinasjoner og høstet derfor stor applaus av de ca 50 betalende tilskuerne i Parken i dag.

Dette var først og fremst en lagseier og ingen fortjener å bli framhevet. Det var spesielt moro og imponerende å se den innsatsen som alle på banen la ned.

Neste helg er det bortekamp mot serieleder KBK2 som nå er 2 poeng foran på tabellen og det kan jo bli ganske interessant.....

Generalsponsor

Hovedsponsorer