1-3 tap i 5. divisjon

Skrevet av:
Oppmann Roger Jurtappen
Publisert:
10.10.2021

Dahle 2 tok i dag imot ett av topplagene i 5. divisjon. Det ble som ventet tøff motstand, etter 90 minutt stod det 1-3 på resultattavla.

Gutta visste at dette kom til å bli knallhard motstand, men var innstilt på å gi våre stripete venner fra Averøy kamp i 2 x 45 minutter. Selv om resultatet ikke ble som håpet så var cox Aleks fornøyd. Dahle 2 består av en gjeng ungdommer som i all hovedsak er sammensatt fra 3 forskjellige treningsgrupper og har derfor svært begrensede muligheter for å trene sammen som 1 lag. Målet for sesongen var å berge plassen, og det har man på tross av resultatet i dag greid. Det er nå ikke lenger teoretisk mulig å rykke ned.

Kampen startet forrykende for hjemmelaget som scoret etter 30 sekunder! Et glimrende angrep hvor Erik B. Raaket satte retur fra keeper i mål. Scoringen ble behørig feiret kvelden i forveien. En hyggelig og fortjent opptur for Erik som har hatt ett lengre opphold fra fotball grunnet skader.

På tross av at hjemmelaget hadde satt ut rykte om at det på nytt skulle innføres bompenger i Atlanterhavstunnelen, så spilte AK seg mer og mer inn i kampen og i det 28. minutt utlignet de. Da hadde hjemmelaget behov for en timeout og den benyttet AK til å score sitt andre for dagen. Når dommeren blåste av omgangen hadde gjestene rukket å sette ytterligere en i kassa.

Alex hadde en god prat med gutta i pausen og vertene jaget redusering i hele andre omgang. Laget skapte flere gode sjanser og hadde fortjent en scoring eller to. De kom dessverre ikke og kampen endte 1-3.

På tross av tap må vi si at dette er godkjent av gutta, det er motstand fra øverste sjikt i divisjonen vi møter i dag.

Så takker vi a-lagets kaptein Eirik og evig unge Conny for at de brukte dagen sammen med ungdommen i 2 x 45 min. Rutine er gull verdt, så dette setter vi stor pris på!

Bildegalleri

Generalsponsor

Hovedsponsorer