Vi spilt god fotball

Mangler bilde

Vi har i hele vinter sagt at vi skal jobbe hardt for å vinne denne 4 -lags turneringen på eget gress. Resultatene er imponerende med 6-1 mot Ak og Kil/hemne i finalen.

Ser vi bak resultatene i kampenen blir det enda mer imponerende. Jeg tror at i løpet av de 2 kampene hadde motstanderen maks 6 sjanser tilsammen. Dette er for meg enda mer imponerende. Forsvaret med Odd Geir, thomas, sindre og espen var meget bra, og fremstod som godt organisert og meget trykt. Dette vil dere se av Dahle fremover, ett trygt og godt forsvar, som er meget godt organisert.

Fremover var det spill av en annen verden , jeg glemmer aldri mottaket til erik på 5-0 scoringen mot Kil/hemne, hvor han tok med seg ballen i mottaket , senket ikke farten , og slo ett lisseinnlegg til Ivar som scoret. Kan man gjøre det bedre. Dette var spill som og prestasjoner som ikke hører hjemme i 3.divisjon, da med unntak av denne duoen.

Vi fremstod også som spillesugne og det så ut som alle spillerne stortrivdes, atmosfæren i laget er meget bra, og tilsammen kan vi flytte fjell. Ingen motstander er for stor eller for liten for årets Dahle lag , og vi vet at har vi ikke dette engesementent og humøret vil poengtapene komme kjapt.

Vi vet at vi ikke er favoritter i årets serie , og at vi vil være midt på tabellen. Men drømmen om å ta opp kampen med topplagene lever i alle spillerne og meg som trener , og kanskje med hardt arbeid vil resultatene komme.

For oss vil trivsel og humør + gode treninger være det som avgjør hvordan vi vil fremstå i serien.

Generalsponsor

Hovedsponsorer