Svakt forsvars spill felte Dahle

Dahle tapte 2-4 mot Træff som gikk opp som serieleder etter denne seiren. Bortelaget vant fortjent etter at laget ledet 2-0 til pause etter mål av Roger Svendsen og Kai Røberg. 2-0 målet kommer etter komunikasjonsvikt mellom forsvar og keeper hos Dahle og Kai kunne bare spasere ballen i Dahlemålet ferdigskora.

Dahle tapte 2-4 mot Træff som gikk opp som serieleder etter denne seiren. Bortelaget vant fortjent etter at laget ledet 2-0 til pause etter mål av Roger Svendsen og Kai Røberg. 2-0 målet kommer etter komunikasjonsvikt mellom forsvar og keeper hos Dahle og Kai kunne bare spasere ballen i Dahlemålet ferdigskora.

Etter hvilen får Jøran Sandøy sitt andre gule i kampen og dermed må Dahle spille kampen med 10 mann i de siste 30 minuttene. Men Dahle reiste seg faktisk litt i denne perioden og laget reduserte til 1-2 og ny kamp etter at Rune var frempå. Men nok en gang blir vi straffet etter en scoring kun minutter etter at Rune scora er Røberg alene med keeper og gjør ingen feil og dermed 1-3 etter hårdreisene forvarspill av Dahle.Samme Røberg får nok en sjangse på lagt på sølvfat av Dahleorvaret kun to min senere og 4-1. Rune Sundsøy pyntet på resultatet mot slutten med sin 7ende scoring for sesongen sånn at sluttresultatet ble 2-4. Hos Dahle var Leo Totev den klart beste i dag og den som gikk foran for hjemmelaget.

Kampfakta:

DAHLE-TRÆFF 2-4
Pause 0-2
Mål 0-1 Roger Svendsen,0-2 Kai Røberg,1-2 Rune Sundsøy,1-3 Røberg, 1-4 Røberg , 2-4 Sundsøy
Gule kort Jøran Sandøy 2(Rødt), Frode Sandøy
Dommer : Rune Johnsen

Dahles lag:

Eirik Michaelsen 4 (Burde tatt 0-2 målet og var også usikker i feltarbeidet.Ellers ikke sjangse på målene)
John Avila 3 (Virker totalt uengasjert og trives overhode ikke som høyreback ,overspilt gang på gang)
Frode Sandøy 3 (Han også i uvant rolle som venstreback noe som overhode ikke passer for Frode som er mere en sentral spiller,grillet i perioder av Røberg mye bedre da han fikk spille stopper mot slutten)
Thomas Ryther 5 (Går i hvertfall foran og kriger men slurver også utilgivelig mye i dag,flyttet frem som spiss mot slutten)
Sindre Stavnesli 3 ( Overspilt gang på gang av et raskt Træff angrep og sliter med lite trenings grunnlag den siste tiden.
Eirik Johansen 4 ( Kom ikke inn i kampen startet defangsivt men ble flyttet frempå høyre i andre omgang)
Mattis Fandin 4 (Under pari også han i sin debut kamp for Dahle kan mye bedre og det kommer helt sikkert frem til Høsten)
Jøran Sandøy 4 (Blir utvist på tull og dette har vi ikke rå til skal vi henge med i toppen, Ellers ok men ikke mere.)
Leo Totev 6 (viser at han kan bli et funn på midtbanen til Dahle,god med ball flotte pasninger meget lovende debut,kjempeskudd i tverliggern som ikke ville inn)
Ivar Pedersen 3 (Må ut med strekk igjen tidlig desverre, vi hadde trengt Ivar skadefri og i form nå)
Rune Sundsøy 5 (Scorer to mål og binner nok en gang opp hele motstanderns forsvar nok en bra kamp av Rune)
inn kom
Odd-Geir Folland 3 (Også han virker dau og spruter ikke akkurat-..Spiller først spiss flyttes deretter ned som back)
Erik Stubø (Fikk fem minutter som venstreback og gjør saker og ting enkelt, bra Eirik vi tipper han starter mot Midsund når både Odd-Geir,Mattis,Jøran mangler)

 


   

Relaterte dokument og filer:

 

  •  

  •  

  •  

  •  

  •  

  •  

  •  

Generalsponsor

Hovedsponsorer