Spennende helg for Dahle

Mangler bilde

I helga arrangeres Rica Dahle Cup med fire gode lag. Favoritter må være de to lagene fra 2.divisjon, KBK og Kil/Hemne.

Vi har spilt 7 treningskamper i vinter mot lag fra 3 og 4.divisjon. Resultatene har vært meget bra , men jeg synes vi har variert mye i prestasjonene. Dahle har historisk vært ett lag som har både scoret mye mål og sluppet inn mange mål i 3.divisjon. Dette må bli bedre i 2006 sesongen , og vi har brukt veldig mye tid i oppkjøringen i å strukturere hele laget bedre defensivt. Vi har jo mistet Stian Edvardsen som var en viktig person i den defensive organiseringen, og vi har derfor vært avhengig å få frem litt andre typer. Årets Dahle lag er ujevnt trent, ved at vi har personer som både trener 4-5 økter i uken til de som knapt nok trener 1-2 økter i uken. Dette er en stor utfordring som både spillere og trenere må være klar over.

Hva kan vi forvente av Dahle i helga ? 

For første gang i år så stiller Dahle med noenlunde det sterkeste laget vi kan stille. Vi er i utgangspunktet det svakeste deltagende laget, men vi er klar til å bite meget sterkt fra oss. Om det blir seier eller tap kan det være små marginer som avgjør, men det som er helt sikkert at vi skal jobbe hardt for at disse marginene skal gå i våres favør. Defensivt er vi veldig bra organisert, og det skal bli veldig vanskelig å score på oss. Offensivt er vi vel mer ustabil og det vil kreve større presisjon og nøyaktighet for å skape sjanser på så gode lag som vi møter i helga.

Dødballer 

Dahle er også i år meget bra på dødballer. Særlig på offensive cornere , der vi har 5 personer som løper inn, vil dere se at vi er meget bra. Våre store spillere som ivar, john etc vil skape mange sjanser her. De fleste lagene vil møte en taktisk nøtt , om de skal stå ute på oss eller om de skal stå inne i sone. Dette innløpet ser vi nå at de fleste lagene i Tippeligaen også bruker.

Jeg håper flest mulig møter opp og støtter Dahle til helga.

 Rune 

 

 

 

 

 

Generalsponsor

Hovedsponsorer