Bli medlem i Dahle IL

Skrevet av:
Lars Tomren
Publisert:
17.12.2015

Bli medlem i Dahle IL

Dahle IL ønsker alle nye medlemmer velkommen!

Dersom du ønsker å bli medlem I Dahle IL finner du informasjon om klubben her på hjemmesiden vår. Gjennom Håndboken som ligger tilgjengelig i meny til venstre får du oversikt over hvordan klubben styres og en del praktiske opplysninger til deg som medlem og foresatt. Her kan du også finne både sportsplan og laglederperm for trenere og lagledere, disse 2 dokumentene beskriver våre sportslige retningslinjer her i Dahle IL og mye av det praktiske rundt lagene.

Dersom du har spørsmål angående medlemskap i klubben kan du ta kontakt med Dahle IL sin oppstartsansvarlig: Bente Johansen tlf: 906 09 303 eller på epost medlem@dahleil.com

Dersom du har spørsmål angående oppstart av nye lag kan du ta kontakt med leder i Sportslig Utvalg: Rune Lysø tlf: 913 06 091, fotball@dahleil.com.

Dahle IL benytter KlubbAdmin som medlemssystem som ved siden av å gi oss oversikt over medlemmene i klubben også gir mulighet for online fakturering av kontingenter og treningsavgifter.

Dette systemet er levert av Norges Idrettsforbund IT og består av en klubbdel som heter KlubbAdmin og en egen side for hvert enkelt medlem og foresatte som heter MinIdrett. Alle som driver organisert idrett i Norge skal være registrert i en sentral database som dette systemet støtter.

Alle som ønsker å være medlem i Dahle IL skal være registrert med bruker i MinIdrett hvor de selv kan administrere kontaktinformasjon (epost og telefonnummer), medlemskap til ulike idrettslag, online betaling av kontingenter, treningsavgifter og påmelding til konkurranser etc.

Foresatte til spillere i barne og ungdomsfotballen samt alle spillere i seniorfotballen oppretter en bruker i MinIdrett og melder inn dine barn og/eller deg selv i Dahle IL. Du kan velge å melde deg inn i fotball eller idrettsskolen.

De som ønsker å være støttemedlemmer i Dahle IL kan også melde seg inn i klubben på denne måten. Et støttemedlemsskap koster 300,- pr. år.

Under din profil og Dahle IL (klubbnivå) i MinIdrett har vi noen spørsmål vi ønsker at dere kan svare på i forhold til muligheter for frivillig innsats for klubben, foreløpig 6 spørsmål. Vi setter pris på om dere kan svare på de i forbindelse med innmelding til klubben. Dere kan også svare på de senere ved å logge inn på MinIdrett.

Du kan lese mer om å opprette bruker og bruk av MinIdrett på: https://minidrett.nif.no/

Velkommen til Dahle IL!


Relaterte dokument og filer:

 

Generalsponsor

Hovedsponsorer